Om oss

Vår butik har egen kundservice och lager i Sverige vilket ger bra service om du har frågor före eller efter att du gjort en order samt super snabba leveranser! Beställningar före klockan 16:00 skickas normalt redan samma dag. Gör du en beställning före klockan 16:00 är ditt paket oftast framme redan nästa vardag!

Noga utvalda leverantörer av Aloe Vera

Vi arbetar uteslutande med Aloe Vera produkter där vi noga väljer ut våra leverantörer. Det gör att vi alltid kan ha produkter av mycket hög kvalité inom vårt område eftersom vi inte låst upp oss med egen produktion.

Aloe Vera har en historia som sträcker sig hundratals år bakåt i tiden. I modern tid kan man säga att den förädlats genom att ingå i flera olika typer av produkter, och inte bara som ren aloe vera gel. Vi har allt från handkräm och ansiktskräm med aloe vera till aloe vera gel. Hos oss köper du riktig aloe vera för att alltid få bra effekt när du behöver det.

Om webbplatsen

För att användarupplevelsen ska bli så bra som möjligt använder vi så kallade kakor, eller cookies, på vår webbplats. Dessa är mycket vanliga på webbplatser, och mer regel än undantag när det gäller webbutiker. De används för att exempelvis kunna veta vilka produkter du klickat till din varukorg så dessa hela tiden ligger kvar. De kan inte användas till något annat än på vår webbplats. Du kan läsa mer om detta på vår sida med information om cookies.