Posted on

Julklapp med Aloe Vera

julklapp med aloe vera

Varför inte ge bort en julklapp med Aloe Vera till någon du tycker om. Kanske du känner någon som dragits med torr och irriterad hud där kanske en body lotion skulle kunna vara bra. Eller varför inte en body oil som kan användas både i badet eller när man duschar, som lämnar en välmående, mjuk och smidig hud efter sig. Så här års är det många, riktigt många, som känner sig torra och upplever att huden känns stel.

Vill man få med en lite lyxigare känsla kan man ta en titt på vår avdelning med produkter för hemmaspa. Där finns en serie hudvårdsprodukter som hämtat sin inspiration från vin. Det kan låta en aning märkligt men det är antioxidanterna som finns i vin man vill komma åt och överföra till huden. Antioxidanter kan hjälpa huden mot fria radikaler. Produkterna innehåller inte rent vin utan man har tagit tillvara på den olja som finns i vindruvornas kärna. Namnet på serien är Vinoterapi som också kommit att bli namnet på en behandling hos allt fler lite lyxigare spa.

På vår avdelning med ansiktskräm hittar du allt från fuktgivande ansiktskräm med äkta aloe vera till flera med inriktning på problemhy, blemmor etc. Aloe Vera kan användas till så mycket inom både hår- och hudvård att vi kan skriva väldigt, väldigt länge om våra olika produkter. Vi föreslår istället att du tittar runt i vår butik och hittar några trevliga julklappar till någon du verkligen tycker om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *