Aloe Vera

Aloe vera

Aloe vera är ett helt naturligt ämne som dels kan ge en sund och bra hår- och hudvård. Våra produkter innehåller äkta Aloe vera från mindre tillverkare som ger stor kärlek till sina odlingar. Hos oss kan du köpa dessa aloe vera produkter på nätet och få hem dem med snabb leverans. Handlar du över 999kr bjuder vi på frakten och för högre belopp får du med helt gratis produkter enligt den bonusstege du hittar mer information om på denna sida. Oavsett belopp bjuder vi alla kunder på fakturaavgiften så du tryggt och enkelt kan betala i efterhand när du fått hem dina produkter.

Vår aloe vera

Vår aloe vera kommer från handplockade producenter som driver mindre odlingar med aloe vera i de varmare länderna inom Europa. Dessa odlingar drivs som mindre gårdar där man dagligen sköter om sina plantor och det mesta görs för hand utan stora maskiner. Producenterna ger mycket kärlek till sina odlingar och känner stort ansvar för att leverera en så bra och effektiv slutprodukt som möjligt. En produkt att känna stolthet över. Aloe vera kommer från växtens blad som kallpressas till en gel som kan användas precis som den är men kan även förädlas till andra produkter som exempelvis ansiktskräm, hudkräm, solkräm m.m.

Växten återfinns i ett flertal varma länder som exempelvis Indien, Mexiko samt i några av de södra länderna i Europa. Eftersom växten tar sin näring från jorden anser vi det vara av yttersta vikt att den fått växa upp i en noga kontrollerad miljö. Vi har valt producenter inom Europa där EU´s miljöregler gäller. De flesta av våra produkter kommer från odlingar på Kanarieöarna som till stora delar är skyddade som biosfärområde av Unesco, vilket kan anses som ett mycket högt betyg när det gäller ren miljö.

Vi har funnits online i många år, är helt specialiserade och har lång erfarenhet av aloe vera vilket gjort att vi med åren fått ett brett sortiment för att täcka de alla flesta behov. Vårt sortiment erbjuder både vardaglig hår- och hudvård men även specialanpassade schampo och krämer. Våra produkter har dock ett gemensamt: Aloe vera.

Vad är aloe vera för oss?

För oss är aloe vera så mycket mer än bara ett ämne som är bra för bland annat huden. Det är inte så bara det, men för oss betyder det mer än bara en förpackning med en hudvårdsprodukt. För oss är aloe vera hela vårt sortiment, och utgör inte bara en liten del av det. Vi är helt specialiserade på ämnet och sållar därför bort de massproducerade produkterna som inte håller den kvalité som de mindre producenterna kan erbjuda. Med åren har vi fått många återkommande kunder som vittnar om hur olika av våra produkter hjälper dem med olika besvär. Det är naturligtvis något vi gillar, att våra kunder har stor nytta av produkterna. Att de fyller en bra funktion är självklart otroligt bra men för oss stannar det inte här. Utöver att erbjuda ett brett sortiment av produkter med hög kvalité vill vi även förmedla känslan av produktens ursprung.

Bra produkter från en bra miljö

Vår aloe vera kommer främst från Kanarieöarna där plantan fått växa upp i en underbar och bra miljö, och den som besökt dessa öar vet nog ungefär vad vi menar. De är små och välskötta i en underbar miljö. Alltid varmt och skönt, sol och omgiven av det vackert blå Atlanten. Det är inte så konstigt att just dessa öar är favoriter för soltörstande Européer framför allt under vintertid. När du får hem ett paket med produkter från oss hoppas vi att även du nästan kan ta på den här underbara känslan. Du får både en bra produkt och en liten känsla av dess ursprung. En helt korrekt känsla av bra produkter från en underbar miljö. För oss är det så mycket mer än bara ett välgörande och naturligt ämne. Kanske blir även du förälskad i vår aloe vera.