Fakta om Aloe Vera

Aloe Vera Bloggen RSS för Aloe Vera Bloggen

Gratis handkräm vid köp över 800kr

Just nu skickar vi med en aloe vera handkräm 100ml till alla som handlar för minst 800kr. Och det passar väl ganska bra så här års när händerna lätt torkas ut av den torra luften.
2015-03-20 13:30

Svalkande after sun till vintersemestern

Ska du resa till värmen under vintern vill vi tipsa om en svalkande after sun. Den ger huden fukt, lugnar och ger en skön svalka som gör att risken för att bli röd av solen minskar.
2014-12-07 09:40

Ansiktsvård för män

Allt fler män blir medvetna om hur viktigt det är med ansiktsvård både för att bevara en ung hy, men även för att motverka diverse problem med sin hy. Läs mer om ansiktsvård för män!
2014-11-30 16:57

Torra händer? Aloe vera hjälper dig!

Torra händer är ett problem som gärna dyker upp på hösten och vintern där orsaken är den torra luften. Men huden behöver mer än bara fuktgivande ämnen. Vår Aloe vera handkräm innehåller rikligt med Aloe vera men även fuktbindande ämnen som hjälper din hud att behålla fukten. Här kan du läsa mer om torra händer.
2014-10-08 09:30

Produkter   » Hygien & Intimvård » Produkt

Sensitive

Sensitive

Mot sprickor och svampinfektion

Intimo Gel Sensitive innehåller flera aktiva ämnen som skyddar och vårdar underlivet. Produkten innehåller bland annat Aloe Vera, kamomill och linfrö extrakt vilka samtliga har mycket positiva egenskaper oavsett om du har underlivsbesvär eller inte. Produkten lämpar sig alltså för alla kvinnor och har två olika användningsområden.

Hjälp vid återkommande svampinfektion i underlivet

Många kvinnor har problem med återkommande svampinfektion i underlivet där läkemedel ofta kan medföra andra problem. Kemiskt framställda läkemedel kan effektivt ta bort svamp i underlivet men samtidigt rubba PH-balansen. En rubbad PH-balans i underlivet kan ge sköra slemhinnor som i sin tur kan ge upphov till irriterande och kliande sprickor varpå problemet med svamp ofta återkommer för att ofta hålla i sig starkare för var gång. Återkommande svampinfektion i underlivet kan övergå till bestående problematik. Sensitive innehåller Aloe Vera som är välkänt för att skydda, vårda och skynda på läkningsprocessen vilket här fyller en uppenbar funktion. Men man måste även bli kvitt upphovet till de återkommande svampinfektionerna och därför innehåller Intimo Gel även Piroctone Olamine som är en aktiv fungicid vilken skapar en miljö som Candida Albicans inte trivs i. Candida Albicans är den svamporganism som ofta ligger bakom svampinfektion. Har man besvär med återkommande svampinfektion är det mycket troligt att det är just denna som man inte blir av med helt.
Linfrö extrakt som också finns i Sensitive innehåller munciner vilka är mycket lika de som slemhinnorna är uppbyggda av samt en antioxidant som är bra för den mjuka vävnaden. Kamomill ger effekten att de verkar antiseptiska och lindrar irritationer.

Sköra slemhinnor och sprickor i underlivet

Eftersom svampinfektion kan medföra sköra slemhinnor och sprickor i underlivet är Sensitive utformad för att även kunna användas som vanligt glidmedel. Andra vanliga glidmedel innehåller ofta både alkohol, glycerin och paraben vilka kan medföra att de dels orsakar klåda samt även rubbar PH-balansen i riktning som främjar för svampinfektion. Sensitive har därför tagits fram så du både kan smörja in det själv för att komma till rätta med svampinfektionen men även för att kunna ersätta vanligt glidmedel vilket är en klar fördel om du har underlivsbesvär.

Innehåller 60 ml

 


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
287616 Sensitive I lager 369,00 :-/st

Tillbaka