Om oss

Vår butik har egen kundservice och lager i Sverige vilket ger bra service om du har frågor före eller efter att du gjort en order samt super snabba leveranser! Beställningar före klockan 16:00 skickas normalt redan samma dag. Gör du en beställning före klockan 16:00 är ditt paket oftast framme redan nästa vardag!

Noga utvalda leverantörer av Aloe Vera

Vi arbetar uteslutande med Aloe Vera produkter där vi noga väljer ut våra leverantörer. Det gör att vi alltid kan ha de bästa produkterna inom vårt område eftersom vi inte låst upp oss med egen produktion. Det gör att vi alltid håller högsta kvalité på våra Aloe Vera produkter i vår butik!

Aloe Vera har sedan lång tid tillbaka använts inom läkekonsten och används än idag på liknande sätt men på ett bredare område. Aloe Vera har både lugnande och helande verkan hos människor och djur. Vi har allt från lugnande ansiktskräm med Aloe Vera som har unika egenskaper för att vårda hyn, till ren Aloe Vera gel som hjälper till att lindra och läka allt från insektsbett till brännskador. Hos oss köper du riktig Aloe Vera för att alltid få bästa effekt när du behöver det, eftersom våra produkter har Aloe Vera som huvudsakligt innehåll och inte bara en liten del av det.

Vi har Aloe Vera produkter för både kvinnor, män och barn så alla kan få må riktigt bra!

Om webbplatsen

För att användarupplevelsen ska bli så bra som möjligt använder vi så kallade kakor, eller cookies, på vår webbplats. Dessa är mycket vanliga på webbplatser, och mer regel än undantag när det gäller webbutiker. De används för att exempelvis kunna veta vilka produkter du klickat till din varukorg så dessa hela tiden ligger kvar. De kan inte användas till något annat än på vår webbplats. Du kan läsa mer om detta på vår sida med information om cookies.