Fakta om Aloe Vera

Aloe Vera Bloggen RSS för Aloe Vera Bloggen

Gratis handkräm vid köp över 800kr

Just nu skickar vi med en aloe vera handkräm 100ml till alla som handlar för minst 800kr. Och det passar väl ganska bra så här års när händerna lätt torkas ut av den torra luften.
2015-03-20 13:30

Svalkande after sun till vintersemestern

Ska du resa till värmen under vintern vill vi tipsa om en svalkande after sun. Den ger huden fukt, lugnar och ger en skön svalka som gör att risken för att bli röd av solen minskar.
2014-12-07 09:40

Ansiktsvård för män

Allt fler män blir medvetna om hur viktigt det är med ansiktsvård både för att bevara en ung hy, men även för att motverka diverse problem med sin hy. Läs mer om ansiktsvård för män!
2014-11-30 16:57

Torra händer? Aloe vera hjälper dig!

Torra händer är ett problem som gärna dyker upp på hösten och vintern där orsaken är den torra luften. Men huden behöver mer än bara fuktgivande ämnen. Vår Aloe vera handkräm innehåller rikligt med Aloe vera men även fuktbindande ämnen som hjälper din hud att behålla fukten. Här kan du läsa mer om torra händer.
2014-10-08 09:30

Produkter   » Aloe Vera Gel och Juice

Aloe Vera gel och Aloe Vera juice

Här är vår avdelning med Aloe Vera gel och Aloe Vera juice vilket betyder att du just nu befinner dig på området Hälsa. För det är hälsa dessa placerar sig bäst i.

Bra Aloe Vera gel av högsta kvalité

Riktigt bra Aloe Vera gel hjälper dig både med att lindra och hjälpa om du exempelvis har problem med blodcirkulationen i benen, men en gel ger också bra hjälp direkt på huden vid allt från insektsbett och hudbristningar till brännskador. Vår Aloe Vera gel är av högsta kvalité med mycket högt innehåll av Aloe Vera för att alltid ge bästa effekt. En bra Aloe Vera gel passar lika bra att ha med på stranden som i första hjälpen väskan!

Aloe Vera juice och Aloe Vera dryck

Aloe Vera juice är precis vad den heter, en ren juice av Aloe Vera som ibland förväxlas med Aloe Vera dryck. Aloe Vera dryck är en utblandad form av Aloe Vera juice som är mer koncentrerad.

Hjälper allt från bristningar till brännskador
249,00 :-
Aloe Vera gel med värmande effekt och Arganolja
269,00 :-
Aloe Vera Juice från den bästa Aloe Vera!
209,00 :-
Smärtlindrande och ökad blodcirkulation
249,00 :-
Avsvällande o lugnande för trötta ben och fötter
199,00 :-